Реагираме Бързо!

24/7 на посочен от Вас адрес или местоположение на АМ Струма и в цяла България!

Демонтаж, монтаж, баланс

Всеки един от нашите микробуси е оборудван с професионална нова техника на немския лидер в сферата BEISBARTH, с възможност за ремонт на гуми до 52″! Без почивен ден, във всяка една точка от АМ Струма и района ѝ.

Ремонт на гуми и джанти

Независимо от ситуацията, имаме възможност да ремонтираме на пътя дефектирала гума или джанта. При необходимост дори можем да оборудваме автомобила с нови такива. Отново на място.

Подаване на ток и доставка на акумулатори

Покриваме и най-често срещания проблем през зимата: невъзможно запалване заради слаб акумулатор. Може да разчитате на нас да подадем ток на вашето МПС, дори да заменим дефектиралия му акумулатор с нов на посочен от Вас адрес.

Професионален регенерат на гуми

Работим в сътрудничество с фирми, извършващи висококачествен регенерат с продукти на VIPAL и KRAIBURG, както и с RECAMIC (представляващи регенерат на MICHELIN).

Винаги, когато имате нужда от ДЕНОНОЩЕН мобилен сервиз, може да разчитате на нас!

Приоритетно обслужваме района на Автомагистрала Струма и Главен път Е79 от София до Кулата!
Изпълняваме заявки и в цяла България!

Свържете се с нас: +359878456852

Винаги навреме

Нашите услуги

Демонтаж, баланс, монтаж

Нашите професионално оборудвани микробуси са на разположение на авариралите автомобили 24/7, разположени в близост до АМ Струма. Тел.: +359878 456852

Ремонт на гуми и джанти

По протежение на цялата АМ Струма, както и в околните градове и села може да разчитате на нас за бърза реакция при спукана гума и дори изкривена джанта. Работим по заявка и в цяла България.

Подаване на ток

В суровите зимни условия вероятността автомобилът Ви да не успее да запали се увеличава. Потърсете ни на тел.: +359878 456852 ДЕНОНОЩНО, за да Ви захраним с ток или дори да Ви осигурим нов акумулатор.

Какво казват клиентите за нас